party casino

De kosten bij Pumpke Velp

Een feest regelen, dat kunnen we bij Pumpke Velp als geen ander. Waar we echter vooral trots op zijn, is dat onze feesten betaalbaar gehouden kunnen worden. In tegenstelling tot andere bedrijven die evenementen organiseren, hoeven we niet direct rijk te worden van de feesten die we organiseren voor andere mensen. Het is niet zo dat jouw betaling genoeg moet zijn om een complete haven te onderhouden die we ergens in Malta hebben, of een villa in Spanje waar we niet komen. De betaling voor de feesten die wij houden, gaat naar de elementen die jij kiest op jouw feest. Je betaalt nooit te veel en wij zorgen ervoor dat de kosten altijd zo laag mogelijk blijven. Tegelijkertijd willen de ook het beste resultaat. We willen dat jij het feest van je leven krijgt.

Een feest op maat

We bieden feesten op maat aan. Concreet betekent dit dat je voor een paar honderd euro al een feest kunt hebben. Je kunt er zelfs voor kiezen om zelf een zaal te huren en zelf te zorgen voor het eten en drinken en alleen de rest aan ons over te laten. Je kunt kiezen voor muziek, of voor dansers. Wij zijn flexibel in de mogelijkheden. Het goedkoopste feest dat we opgezet hebben, kostte 75 euro. Het duurste feest, met alles erop en eraan over meerdere dagen verspreid, had een prijs van 1890 euro, waar onze concurrenten een offerte achterlieten van 3000 euro of meer.

En dat is het verschil. Wanneer je kiest voor Pumpke Velp, betaal je op geen moment te veel. We zorgen voor eerlijke prijzen en een sterk aanbod, zodat je altijd de feesten krijgt die helemaal passen bij wat jij wilt, of wat de mensen willen die op het feest komen. Zo hebben we een professionele dj die op het moment van draaien de playlist omgooit wanneer de reacties matig zijn. Deze dj heeft op elk feest nog fooien gekregen om hem wat extra te bedanken voor de inzet, en dat zegt zeker wat wanneer er met euro’s gerekend wordt om te zien of een budget rond kan komen.

Hoe wordt de prijs bepaald?

We kunnen in de meeste gevallen niet tijdens het eerste gesprek aangeven wat de kosten zullen zijn van het feest, omdat wij een locatie moeten regelen. Wil je alles regelen bij ons, dan kunnen we wel direct een prijs noemen wanneer we eenmaal weten hoeveel mensen er zullen komen. Dan is de prijs afhankelijk van wat je kiest. Wanneer je eten en drinken wilt laten regelen door ons, wordt dit in de prijs meegenomen. Moeten wij ook de muziek doen en wil je dansers op jouw feest hebben, dan valt de prijs iets hoger uit. Wil je dat wij ook de uitnodigingen versturen en alles opruimen nadien, dan kun je het beste kiezen voor het volledige pakket omdat dit goedkoper uitvalt dan wanneer je alle losse onderdelen bij elkaar optelt. Op die manier proberen we al onze klanten verder te helpen met het regelen van de feesten die zij het liefst willen houden.

Lees meer